שילוב תרופות ספיריבה עם אונברז.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/01/2019 | 20:09 | מאת: יונה חיים

אני חולה s.o.p.D אני עושה אנילציות 5 פעמים ביום לוקח סרטייד 500 וסיפיריבה בבוקר.וזה מחזיק אותי 7 שעות בלבד.שאלתי ההם אני יכול להשתמש גם בסיפירבה וגם במשאף אונברז . הקוצר נשימה שלי לא נותן לי לישון כול שעתיים אני קם. ואם תוכל להגיד לי מתי להשתמש באונברז..תודה מראש..

שלום, אונברז מכיל סוג דומה לאחד החומריר שיש בסרטייד. לפעמים כשכל נמשאפים לא עוזרים צריך לחפש סיבה חהחמרה כמו זיהום וכיו"ב שיש לטפל בו קודם.

מנהל פורום מחלות ריאה