שאלה בנושא לדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/01/2019 | 21:06 | מאת: חן

אחרי כאבים חזקים בחזה שיעול עם ליחה וחולשה כל זה ללא חום נשלחתי לצילום, יש לי דלקת ריאות הרופאה נתנה לי זינט ורוליד ל10 ימים, עברו 3 ימים, אני מרגישה שקשה לי לנשום ויש לי משהו כבד בחזה שלא יוצא. מרגישה כמו חרחורים, אולי אני סתם לחוצה מדי כי לפני כמה שנים אחי הקטן נפטר מסרקומה סינוביאלית בריאות. אין לי חום אבל ממש קשה לנשום ושורף לי בחזה. האם הגיוני שהאנטיביוטיקה לא עוזרת?

שלום, יכולים להיות מצבים שבהם האנטיביוטיקה לא עוזרת. מציע לחזור לבדיקה אצל הרופא משפחה. במררים מסויימים כדאי לחזור על צילום חזה ולבצע בדיקות דם.

מנהל פורום מחלות ריאה