בדיקת IGE האם הערכים מעידים על מחלה אחרת כלשהי?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/01/2019 | 19:44 | מאת: רותי

שלום ד"ר בת 35. עם אלרגיה לאבק ופריחה מאז ומתמי. מקבלת חיסון לארלגיה לאבק פעם בחודש...אסתמה 15 שנים. בחורף הזה עליתי לסרטייד 500 פעמיים ביום וסינגוליאייר ממצב של שנים שבהן הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 פעמיים ביום,והיתה תקופה לא קצרה של חוסר איזון, ועכישו יש איזון עם הסרטייד במינון מירבי...קיבלתי לעשות בדיקות IGE פעם ראשונה והתוצאה יצאה 286 שהנורמה היא עד 158. האם זה אומר שאני מתאימה לטיפול ביולוגי לאסתמה? ומה בעצם אומרת התוצאה הגבוהה הזאת? והאם ישנה השפעה כלשהי על CFS מחלת התשישות הכרונית? (סובלת ממנה הרבה שנים). תודה מראש

שלום, התוצאה אינה חריגה ואופיינית בחולי אסתמה. רק במידה שהטיפול הנוכחי לא מצליח יש אפשרות לתת טיפול ביולוגי מסוג זולייר במקרה שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה