שיעול אודה לחוות דעתך תודה רבה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/01/2019 | 14:59 | מאת: ענבל

שלום בת 29 בריאה. לפני כחודש חליתי בהתקררות קשה שיעול יבש ולאחריו סינוסיטיס חריפה. טופלתי בהתחלה במוקסיפן. אך שלא הועיל העבירו אותי לציפרודקס שהעלים את הנזלת המוגלתית הכאבים וגם את השיעול. ובביקור חוזר אצל א.א ג עם סיב אופטי נאמר שאין סימנים יותר לסינוסיטיס. עכשו שוב שבוע ימים השיעול חזר. שיעול עם ליחה.ולפעמים יבש. השיעול נוצר מגירוי בגרון . יש נזלת רבה. אך לא מוגלתית כמו שהייתה. שקופה .קצת צהוב מדי פעם. מטופלת בספרי סטרונאז לאף. אין אסטמה ברקע. ברצוני לשאול. מה הסיבה שיכולה להיות שהשיעול והנזלת חזרו? כמה זמן לוקח לשיעול להעלם? שוב אנטיביוטיקה? בדיקה של הריאות אצל רופא משפחה תמיד תקינה. אודה לחוות דעתך

שלום, יכול להיות שמדובר במחלה וירלית חדשה שנדבקת בה. לפעמים לוקח עד חודשיים לשיעול להיעלם.

מנהל פורום מחלות ריאה