מחלת ריאות כרונית תפקודי ריאות מלאים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/12/2018 | 12:07 | מאת: דליה

היום נערכה לי בדיקת תפקודי ריאה מלאים. התוצאות מעידות שיש לי ירידה Fev עכשיו80.7 בחודש ספטמבר היה 84. FTC עכשיו 66.9 היה 78. Deco עכשיו 44.9 והיה בספטמבר 45.1 . Tlc עכשיו 65.3 והיה 68.frc היום 65.4 היה 67 . רק sao2 נשאר זהה 98. האם זה מעיד על החמרה במחלה. אני אחרי טיפול בגיאולוגיה שעשיתי ביולי ומחודש אוגוסט ירדתי במינון הסטרואידים מ20/10 ל 10/10. אנא התייחסותך מאחר והתור לרופא הריאות רחוק ואני מודאגת. תודה רבה

שלום, סה"כ השינויים בתפקודי הריאה לא משמעותיים. הייתי ממליץ להמשיך לפי הוראות הרופא שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה