המשך לתשובתך דלקות חוזרות בדרכי נשימה תחתונות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/12/2018 | 23:47 | מאת: יותם

ומה אומר כאשר יש צלקות שמחלת שחפת השאירה. האם יש לזה משמעות רציני וקטלני בהמשך השנים. האם אפשר לטפל בזה בתרופות או ניתוחים כדי לתקן את הצלקות. או שאין מה לעשות בדבר. והאם זה מ

שלום, אין צורך לטפל בצלקת ולא עושים במצב זה ניתוחים. הצלקת הרבה פעמים לא משפיעה כלל על תפקודי הריאות ולפעמים השפעתה קטנה, ניתן לבדוק זאת לפי תפקודי ריאות. סיטי חד פעמי לא גורם לסיכון ממשי למרות הרינה, אני ממליץ לך לדון בזה עם רופא ריאות בביקור במרפאה.

מנהל פורום מחלות ריאה