ממצאי בדיקתCT שנייה לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/12/2018 | 21:00 | מאת: איריס

שלום ד"ר, לאחר ביופסיה שיצאה תקינה. התבקשתי, שוב לעבור בדיקת CT/ להלן הממצאים בוצעה השוואה עם בדיקה קודמת. הצללות פרי ברונכיאליות בצורת זכוכית מאט באספקטים האחוריים של אונות תחתונות חד צדדיות- ללא שינוי לעומת בדיקה קודמת. פס תמט פלאורלי באונה עליונה מצד ימין באספקט קדמי- ממצא חדש לא נצפה בבדיקה קודמת. לא הופיעו תסנינים חדשים נוספים. אברים פרנכימתיים ללא ממצא חדש. מבנה גרמי ללא ממצא הרסני. בסיכום: לא חל שינוי מהותי לעומת CT קודם. מה אומר ממצא זה? בביופסיה הראשונה נמצא תקין. נבדק BOOP וזיהום. תודה רבה מראש

שלום, קשה לי לומר בלי לראות את בדיקת הסיטי עצמה. בגדול, זה שאין שינוי זה סימן טוב.

10/12/2018 | 17:04 | מאת: איריס

תודה רבה ד"ר רוזנגרטן

מנהל פורום מחלות ריאה