שריפה בקנה הנשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/11/2018 | 03:26 | מאת: Archy

שלום אני בחור צעיר בן 25 מעשן לא מעט לאחרונה התחלתי לעסוק בספורט ,ריצות,אופניים וכו' וסמתי לב שעוד בתחילת חימום הגוף מתחיל לשרוף לי בקי הנשימה בין החזה העליון והגרון עד לרמה שקשה וכואב לנשום. רציתי לדעת האם זה משהו שחולף אם הזמן או שיכול להיות משהו רציני שכדאי להתייעץ אם רופא בתודה מראש

שלום, ממליץ להפסיק לעשן, מניח שעם השיפור בכושר יהיה לך יותר קל בתרגילים. אין צורך בבדיקות נוספות אם מצבך ישתפר בהדרגה.

מנהל פורום מחלות ריאה