קשיי נשימה אסתמה ברקע

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/11/2018 | 21:11 | מאת: שיראל

שלום דר מה שלומך יש לי קשיי נשימה מאוד חזקים אני לוקחת כל דקה לערך נשימה עמוקה הנשימות שלי עמוקות ומורגשות ביצעתי סיטי חזה שעל פניו המפענח רשם תקין לא פירט יותר מידי הקשיי נשימה עדיין קיימים למרות נטילת משפטים שאני מודדת סיטורציה כאשר קשה לי 96 זה לא נמוך? מה עוד יכולה לעשות או איזה בדיקה נורא קשה לי לנשום כאילו שלא מצליחה למלא את הריאות

שלום, מאחר שהבדיקות תקינות הייתי ממליץ לך לנסות תרגילי נשימה נכונה כמו ביוגה וכיו"ב. אני מאמין שזה יכול לעזור.

מנהל פורום מחלות ריאה