קשיי נשימה בחודשיים האחרונים.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/10/2018 | 08:40 | מאת: רוני

שלום פרופסור, בן 47 , בריא למעט פסוריאזיס וגסטריטיס באנטרום. בחודשיים האחרונים קשיי נשימה , ליחה ללא שיעול , אקו לב במאמץ תקין , תפקודי ריאות - תקין , צילום רנטגן חזה - תקין. לאחר נטילת אנטיביוטיקה השתפרה הנשימה אך עדיין מרגיש בקשיי נשימה וליחה. אתמול הבחנתי לראשונה בקצת נימי דם בליחה. אני עובד עיצות, מה זה יכול להיות ואילו בדיקות נוספות עלי לעשות ? תודה מראש.

30/10/2018 | 09:22 | מאת: רוני

מצרף צילומי חזה + תקפודי ריאות עכשיווים. תודה.

שלום, מציע לשלוח ליחה לתרבית, לשקול מתן קורס נוסף של אנטיביוטיקהמסוג ציפרוקסין או טבניק ובמידה שאין שיפור לבקש לעשות סיטי של החזה.

מנהל פורום מחלות ריאה