קוצר נשימה ונישמות מאולצות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/10/2018 | 15:24 | מאת: מיה

שלום דר ברצוני לדעת , איך אפשר לזהות קוצר נשימה על רקע בעיה בריאות או חרדה ?! אתמול בעבודה פתאום ללא כל אזהרה מוקדמת הרגשתי שאני מתקשה לנשום ושאני נושמת אך יש חסם ושאני לא מצליחה למלא אוויר עד הסוף נכנסתי לפניקה חשבתי שאני נחנקת וברחתי הביתה , קוצר הנשימה ממשיך עד עכשיו אני נושמת נשימות מאולצות ומפהקת וכאשר אני מפהקת ומכניסה הרבה אוויר זה קצת מקל על התחושה בדיקות דם מלפני חודשיים הימוגלובין 13 . אני בת 27 בריאה וכרגע אין שום מחלה וירלית . לחוצה מאוד .

שלום, אם התלונות חולפות כשהחרדה חולפת יתכן שהן נובעות מחרדה. בנוסף מקובל לבצע בדיקות נשימה ובמידה שהן תקינות זה מחזר את האפשרות של חרדה.

מנהל פורום מחלות ריאה