בבקשה דוקטור,.דבר לא מוסבר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/10/2018 | 14:01 | מאת: גיא

דוקטור האם יש לך כיון ברור לי שזה רק פורום אבל לפרטי המקרה אם תוכל להגיב כי עד שאראה רופא זה רק עוד חודש ואני לחוץ.......אני גבר בן 26 עוסק בספורט ללא מחלות רקע לפני שבועיים התחלתי להרגיש לא טוב באזור הגרון וחולשה תחושה של חולי לאחר מכן הגיעו 3 ימים של נזלת ולילה צהובה קשה ועקשנית מהגרון ואז הגיעו יומיים של שיעול קשה בלילה שמנע ממני לישון כך שאחרי שבוע נגשתי לרופא צילום חזה יצא תקין אבל היא שמעה את הריאות טיפה אז נתנה לי מולקולריות לליחה ואנטיביוטיקה רוסקו 150 למשך שבוע....היום אני ביום האחרון של הרוסקו ובסך הכול שבועיים מאז תחילת המקרה יש לי מעט כאב בחזה ימנית לעצם הסטרנום ההרגשה הכללית שלי ויפה טובה יותר הבעיה העיקרית שבשמה אני פונה אליך אני נותרה לי לילה שקופה שמרגיש תקועה לי בגרון..שיעול קל יותר פחות עמוק..וכאב בחזה האם יש לך איזה כיווץ או המלצה בחיים לא חוויתי דבר כזה אני מנסה להרגיע את עצמי שהצילום יצא תקין...ואני לא מעשן..

שלום, קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית של דרכי הנשימה העליונות וייקח עוד שבוע או שבועיים עד שתבריא לחלוטין.

22/10/2018 | 14:04 | מאת: הראל

בזמן האחרון אני מרגיש בגרון יובש וחם.ואז כאלו ניסתם לי דרכי הנשימה.וגם שאני רואה TV והרוש נוטה כלפי מטה אני מרגיש כאילו ניסתם לי דרכי הנשימה.גם שאני יושב בכיסא.הרופא בדק אותי כללי הכל בסדר.א.ק.ג.בסדר שלח אותי לעשות צילום חזה.וספירומטריה פשוטה שאני מחכה בתור.יש לציין שאני כבר 5 שנים שלא מעשן וזה פיתאום הופיע לי ממש משונה.ומוזר

מנהל פורום מחלות ריאה