ליחה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/05/2012 | 19:34 | מאת: וינוגרד

שלום דוקטור פרוכטר, אני סובלת מזה כשש שנים מליחה צמיגה ושקופה. נוהגת לקנח את האף בקיץ כבחורף, גם כשלא סובלת משפעת. העניין מפריע לי באופן קבוע לבליעה ובטוחה אני ששנתי אינה תקינה בשל כך, כי לרב מתעוררת עייפה. לעיתים מעשנת, הליחה מוגברת. בעבר עישנתי באופן קבע. האם הגיוני שלריאות לוקח כה הרבה זמן להתנקות מניקוטין? תודה רבה

09/05/2012 | 08:26 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

על מנת להעריך את תלונותייך ממליץ על ביצוע של תפקודי נשימה מלאים וצילום חזה ובדיקת רופא ריאות. ייתכן וקיימת מחלה חסימתית משנית לעישון בעבר שמסבירה חלק מתלונותייך ד"ר פרוכטר

מנהל פורום מחלות ריאה