צילום חזה אפשר לסמוך עליו?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/09/2018 | 16:19 | מאת: נילי

שלום רב...בת 33 מעשנת מגיל 15...בזמן האחרון מפחדת מסרטן ריאות...עשיתי צילום חזה שיצא תקין...שוקלת להפסיק לעשן...האם אפשר להסתמך עליו? והאם מאוחר מדי בשבילי כבר להפסיק לעשן?

שלום, זה בדיוק הגיל להפסיק ולא מאוחר מידי. בגיל שלך כמעט ואין סרטן ריאות ולא צריך לבצע בדיקות מיותרות. ניתן להסתפק בצילום חזה אם את מרגישה טוב.

20/09/2018 | 21:35 | מאת: נילי

מרגישה מצוין...אין שיעולים חלילה עדיין...פשוט מפחדת....יש לי ילדה בת 10 שכל הזמן מבקשת ממני שאפסיק וגם הפחדים שצצו לי ממחלות...המון תודות

מנהל פורום מחלות ריאה