פיברוסיס בפסגות.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/09/2018 | 11:31 | מאת: איילה

שלום בת 41 בריאה בדרך כלל לפני 7 חודשים לאחר תקופה של שיעול התגלה בסיטי גידול במדיאסטנום שהוצא בניתוח vats בהצלחה והסתבר שהיה מסוג שוואנומה. סיטי מעקב שביצעתי השבוע נראה לכירורג תקין פרט לכך שרשם ״תבנית של עיבוי קיום אינטרסטטאלים/ פיברוסיס בפסגות״ מה המשמעות של זה? האם יש בעיה בריאה? תודה רבה

שלום, אני לא בטוח שאכן ישנה בעיה מתיאור זה. ממליץ על ביצוע תפקודי ריאות מלאים ובדיקת במרפאת ריאות להסברים נוספים לפי התוצאה.

מנהל פורום מחלות ריאה