אלכוהול ונטילת פרדניזון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/09/2018 | 18:08 | מאת: סטרואידים ואלכוהול

שלום, לא מזמן התחלתי טיפול תרופתי בפרדניזון עכב סרקואידוזיס.מדובר בכדור אחד ליום במינון של 20מ"ג. יש לציין שאת הכדורים אני אמורה לקחת לתקופה ממושכת של כחצי שנה נכון לעכשיו. שאלתי היא האם אפשרי לשתות אלכוהול בזמן נטילת תרופה זו? אודה לתשובה בנושא

שלום, אין איסור גורף אבל מומלץ שימוש באלכוהול במידה מועטה.

12/07/2022 | 22:25 | מאת: אלה דמרי

היי גם לי שאלה בקשר לפרדניזון..אני אמורה לקחת 10 ימים את התרופה הזו.3 ימים ראשונים 3 פעמים ביום,עוד 3 ימים 2 ביום,ועוד 3 ימים פעם 1 ביום.אם בעשרה ימים האלה אשתה 2 או 3 וודקה עם אקסל, זה יכול להזיק? אשמח לתגובה מהירה

מנהל פורום מחלות ריאה