מחסור באוויר וקושי בדיבור

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/08/2018 | 17:24 | מאת: יניב

שלום רב, כבר כמה שנים שאני מרגיש תחושה של בלבול,בעיית זכרון,"ריחוף"עם קושי לחשוב ולהתרכז . ניסיתי לטפל דרך טיפול פסיכולוגי עם ואפילו כדורים נגד חרדה למשך תקופה אבל לא הועיל . בנוסף אני חווה קשיי דיבור שמתבטאים בחוסר יכולת לדבר באופן נינוח,הרגשה שאין אוויר (לא מצליח להגיע לסוף האוויר בכלל) רציתי לדעת האם יש קשר בין הסימפטומים שאני מתאר לבעית הדיבור ומה עליי לעשות . תודה

שלום, לא נראה לי שמדובר בבעיה ריאתית, אולי כדאי לפנות לנוירולוג לבירור.

מנהל פורום מחלות ריאה