כאב בעת נשימה בצד השמאלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/08/2018 | 16:28 | מאת: ליאור

אהלן ד״ר, שאלתי היא כזאת- לפעמים במהלך היום בעת נשימה (בעיקר בעת הנשימה ובנשיפה פחות), אני מרגיש מן מכות חשמל באיזור הלב (נוטה יותר לצד השמאלי). שמתי לב שכשאני נושם עמוק ומוציא את האוויר מהר, מכות החשמל הללו נעלמות למספר דקות וחוזרות בשנית עד שהן נעלמות לגמרי למספר שעות. אציין שביצעתי אקו לב לפני כשבועיים כחלק מבדיקה מעמיקה בעקבות סחרחורות, בחילות, חוסר רעב ותחושת ריחוף. האקו לב יצא תקין לגמרי בלי אבחנות כאלה או אחרות. האם אני צריך לגשת בשנית לבדיקות בנוגע לכאבים היחסית חדשים הללו? אני בן 19 ועד לפני כחודש בריא לגמרי לא מעשן לא שותה ולא משתמש בתרופות באופן קבוע. תודה על מענה

שלום, התיאור שלך לא מעיד על בעיה משמעותית אבל כדאי לבצע גם צילום חזה ואק"ג ליתר בטחון.

מנהל פורום מחלות ריאה