האם אינקרוז אליפטה +רלבר אליפטה זה בדיוק אנורו אליפטה?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/08/2018 | 15:02 | מאת: שי

יש לי copd כבר המון שנים ולאחרונה קיבלתי המצלמה על אנורו , הרופאה החליטה לתת לי את שתי התרופות הנ"ל כתחליף. האם שתיהן יחד מכילות בדיוק את כל החומרים שיש באנורו?

שלום, השילוב של אינקוז ורלבר מכיל אותם חומרים שיש באנורו אבל עם תוספת סטרואידים.

19/08/2018 | 14:01 | מאת: שי

האם יש משאף שיכול להחליף את הרלבר שאין בו סטרואידים ויכול להשלים את האינקרוז ושיהיה הכי קרוב להרכב הכימי של האונרו , אני ממש לא מעוניין לצרוך סתם סטרואידים לתקופה בלתי מוגבלת ... ושוב תודה

שלום, אין טעם במשאף אחר ללא סטרואידים משום שכך מתקבל למעשה אנורו בשני משאפים שונים ובמקרה כזה עדיף לחזור לאנורו

מנהל פורום מחלות ריאה