דלקת ריאות מחלות ריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/06/2018 | 01:24 | מאת: דלקת ריאןת

היי אני בת 18 וחצי ויש לי דלקת ריאות ללא חום כבר חודש. לאחר צילום חזה ראשון הגעתי למיון בו עשו לי בדיקות דם וכל הבדיקות יצאו תקינות אצל הרופא ריאות לפי מה שהוא כתב בתיק רפואי יצא תקין ושלח אותי אם טונות של אנלציות ותרופות ואמר ללכת לצילום חזה חטזר בעטד כחודש מיום ליום לא הרגשתי שיפור וקשיי הנשימה רק גוברים וחירחורים רק מתחזקים והשיעולים והליחות ניהים יותר גרועים ומפעם לפעם יותר קשיים בנשימה וצורך כל כמה שניות שבצע נשימה עמטקה שגם לפעמים לא מצליחה לבצע אותה אז מרגישה בקושי אני נשומת הלתי לצילום חזה חוזר ותוך כדי פענוח עם הרופאה ראיתי שהדלקת ריאות גלדה . אני מזכירה שכל התקופה הזאת זה חודש אם לא יותר ועדיין זה לא מלווה בחום. האם זה תקין שיש לי דלקת ריאות יותר מחודש והבדיקות דם שלי יוצאות תקינות לגמרי ואין שום שיפור אם האנטביוטיקה?

שלום, בודאי שזה לא תקין שיש לך דלקת ריאות. במידה שאין תגובה לטיפול שאת מקבלת צריך לחשוב על טיפול אחר או על בעיה אחרת. מציע לשוב לרופא הריאות ולהתייעץ עמו בענין.

מנהל פורום מחלות ריאה