שאלה בקשר לטלק . תודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/06/2018 | 16:01 | מאת: הילה

שלום רב , אני קצת בחרדות אני יודעת שהשאלה תשמע קצת מוזרה אבל היא מטרידה אותי.. , קראתי שטלק מסוכן לנשימה ..יש לי טלק של חברת אזורה( רשום שהוא באישור משרד הבריאות ) כבר 5 שנים בבית , הוא יושב ככה סתם על מדף (יש לציין שהבית שלי גדול ) שמתי לב שמחוץ לבקבוק יש שאריות של טלק על הפקק עצמו , האם יש חשש שנשמנו את השאריות של הטלק למרות ש לא היה בשימוש כמעט , רק ככה סתם עמד על מדף ? האם חשיפה מסוכנת זה רק שבאמת נושמים את הטלק מתוך הבקבוק או גם במקרה שציינתי ?יש ילדים קטנים בבית , יש לציין שלא היה להם כמעט בעיות נשימה ...ושאלה נוספת לאיזה בעיות יכול לגרום הטלק ?

שלום, הטלק נבדק ע"י ה FDA האמריקאי ונמצא שהוא אינו גורם למחלות ריאה. אין חשש.

מנהל פורום מחלות ריאה