בהמשך לתשובתך בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/05/2018 | 20:07 | מאת: יאלי

היי השיעול וקוצר נשימה המשיכו מאז פנומוניה שהיה לפני שנה וחצי לאחר מכן עברתי בירור שהרופא ריאות טוען אסתמה השיעול אצלי עם צפצופים כרגע תחת הטיפול הנוכחי מצב טוב לנין דרכי נשימה עליונןת מבחינת אאג תקין ומבחינת חומציות אין אך אני מקבלת לטון כבר שנים לבעיה אחרת אלרגיה אין לי בכלל לכלום גנטיקה לא חושת שיש במשפחה אסתמה זה סיפור שהתחיל ביום בהיר אחד ומאז

שלום שוב, בהחלט יתכן שמדובר באסתמה. תפקודי ריאות לפני ואחרי מרחיבי סימפונות ו/או תגר מטכולין יכולים לאשר זאת.

מנהל פורום מחלות ריאה