מימצאים בריאות שנמצאו בקולונוסקופיה וירטואלית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/01/2018 | 09:16 | מאת: רותי אלמגור

בקולונוסקופיה וירטואלית נמצאו: מעיים ללא גושים.תקין. אבל בריאות:קשרים ריאתיים בבסיסי הריאות. מודגם גוש באונה האמצעית מימין בקוטר של 12 מ"מ.מתחתיו קשר נוסףקטן יותר 8 מ"מ עם סחיבה קלה של הסדק.פסיםאטלקטים בבסיס השמאלי עם קשר בבסיס השמאלי מאחור בקוטר 7 מ"מ.אין תפליטים. אתמול עברתי סיטי חזה.אך תשובה תהיה תוך שבועיים.אודה לכם על חוות דעתכם על המימצאים הנל. יש לציין שבצילומי ריאות משנת 2013 ו 2010 נמצאה הצללה פסית. רופא ריאות כתב שאין צורך במעקב

שלום, צריך להגיע עם הסיטי לבדיקת רופא ריאות. צריך לבחון את הקשריות ולשקול אם צריך לבצע ביופסיה כדי לאבחן אותן.

15/01/2018 | 07:02 | מאת: רותי

רב תודות לד"ר דרור רוזנגרטן. בינתיים מחכה לתוצאות סיטי ריאות. חן חן על התשובה המהירה

מנהל פורום מחלות ריאה