ליחה וצפצופים בריאות....

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/01/2018 | 09:33 | מאת: משה

שלום רב. בחודש האחרון שמתי לב שהליחה שלי יוצאת בצבע צהוב כהה / ירוק כהה מעורבבת עם פסים/ נקודות שחורות (לא שחור כהה ממש יותר צבע זית או חום כהה ) . בנוסף מפעם לפעם יש צפצוף בנשימה שבא והולך או בנשימה עמוקה שומע חיחור בחזה כאילו יש בריאות ליחה שנתקעה.בבדיקת רופא הריאות נקיות וכן צילום חזה מהשבוע האחרון יצא תקין. רופא המשפחה ראה את הכיח ואמר שאין לו מושג ממה זה יכול להיות. אני מעשן כחמש סיגריות ליום. מה דעתך? מדאיג? יש עוד בדיקות לעשות?

שלום, הסביר ביותר שיש לך ברונכיטיס משנית לעישון או לזיהום וירלי או גם וגם. אם אין שיפור תוך חודש נוסף הייתי ממליץ על בדיקת סיטי.

מנהל פורום מחלות ריאה