כאבים בשכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/12/2017 | 20:52 | מאת: רינת

שלום רב דוקטור... האם כאב בשכמה יכול להעיד על סרטן ריאה? אני בת 33 ומעשנת לצערי...אין לי שיעול כלל לא ליחות ולא קוצר נשימה...רק כאב בשכמה שמאלית ובכתף...משום מה יש בי חשש שזה קשור לריאות...אני ביצעתי צילום ריאות רגיל הוא יצא תקין לחלוטין...אבל קראתי שבצילום כזה לא רואים אם חלילה יש משהו לא תקין בריאות...הרופאה שלי לא מאשרת לי סיטי ואני מיואשת...

שלום, בגילך סרטן ריאה מאוד נדיר למרות העישון, כמובן שמומלץ להפסיק לעשן בכל מקרה. סביר יותר שהכאב נובע מבעיה אורתופדית שריר או עצם או מפרק, במקרים כאלה צפוי שיפור עם טיפול למסר ימים ע"י תרופות כמו אדוויל או אטופן וכיו"ב

21/12/2017 | 14:50 | מאת: אני

צילום ריאות רגיל לא אמור להרגיע אותי? האם זה לא נותן שום אינדיקציה כלל?

שלום, בהחלט - צילום חזה תקין מרגיע.

מנהל פורום מחלות ריאה