תוצאת בדיקת ריאה רנטגן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/12/2017 | 20:31 | מאת: ראבי

ד"ר שלום, אני בן 56 . היתה לי שפעת אחר כך התחלתי להוציא ליחה ירוקה מהחזה. אחר כך התחלתי להרגיש כאבים בריאה בצד ימין למטה, עשיתי צילום וקיבלתי את ההמצא הזה: עכירות המוגנית בזווית קרדיו-פרנית מימין עשוייה להתאים ל- FAT PAD פרט לכך עיבוי פריברונכיאלי בבסיס הימני ללא נוזל פלאורלי. לקחתי זינאט לעשרה ימים ורוליד. אין שיפור בכאבים ובליחה. הרופא שלח אותי לסיטי אבל זה ביאנואר. הרופא אמר שיש לי דלקת ריאה. האם הממצא לא מעבר לזה? נא תשובתך תודה ד"ר

שלום, הצילום לא מראה ממצאים לשודים מעבר לדלקת ריאות. FAD PAD פירושו ממצא שומני שהוא שפיר ואין לו משמעות. אני מקווה שעד שתעשה את הסיטי כבר הכל יחלוף.

מנהל פורום מחלות ריאה