שאלה לגבי ניתוח להורדת פוליפ באף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/09/2017 | 01:08 | מאת: תמי

שלום רב, לאבא (71) שלי יש אסטמה ואלרגיה לאבק מתמשכת כבר קרוב ל50 שנה. לאחרונה הוצע לו לעשות ניתוח להסרת פוליפ באף במחשבה שאולי זה יעזור ויקל על שיאול מתמשך. אך יתכן שזה לא יעזור וכן, ידוע שהפוליפ חוזר לאחר תקופה מסויימת. שאלתי היא האם יש דרכים אחרות להתמודד עם שיאול וקשיי נשימה שאינם תלויים בניתוח להוצאת פוליפ? תודה, תמי

שלום, ממליץ להגיע למרפאת ריאות ולראות שהטיפול לאסתמה מיטבי. ניתוח יכול להגיע בהמשך אם המצב לא ישתפר.

מנהל פורום מחלות ריאה