סטורציה נמוכה מתחת ל 95

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/09/2017 | 22:10 | מאת: מיקי

בן 70, מזה כשנתיים אני מודד סטורציה ללא שום סיבה מיוחדת ושמתי לב שאצלי הסטורציה הינה במצב מנוחה 93, 94, 95 תלוי מתי אני מודד. (דופק במנוחה 70). אני חושד שכדור נורבקס 5מג שאני לוקח מוריד את הסטורציה. מבחינה גופנית אני לא מרגיש קוצר נשימה בכלל. אני עולה 7 קומות ממש מהר ללא קוצר נשימה בכלל, הדופק עולה ל 120 ורק אז הסטורציה מגיעה ל 99 למספר דקות היות ותוך כ 5 דקות הדופק יורד ל80 האם נדרשת התייחסות רפואית למצב שתארתי ? תודה

שלום רב, אתה מתאר מצב של כושר גופני טוב ולכן נראה לי שזה סימן לבריאות ואין מקום לדאגה. לפעמים הסטורציה עולה ויורדת מעט לפי עומק ומהירות הנשימות.

מנהל פורום מחלות ריאה