מחלת ריאות כרונית לאחר איבחון סי טי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/09/2017 | 20:40 | מאת: דליה

שלום רב בבדיקות הסי טי התגלתה לי מחלת ריאות כרונית. בזמן האחרון התגלה במזגן שלנו שהוא מרכזי עובש. האם יכול להיות שיש לי ליגיונרה ולא מחלת ריאות. האם בסי טי אפשר היה לגלות זאת או מה אפשר לעשות כדי לשלול זאת.תודה תודה

שלום, לגיונלה היא מחלה חיידקית שגורמת לדלקת ריאות חריפה ולכן לא סביר שתגרום לשינויים כרוניים בסיטי. ניתן לאבחן מחלה זו בעזרת בדיקת דם או שתן. הטיפול הוא אנטיביוטיקה. ממליץ לך על ייעוץ במרפאת ריאות מאחר שיש הרבה סוגים של מחלה אינטרסיציאלית ששונים מאוד זה מזה.

מנהל פורום מחלות ריאה