השתלת ריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/05/2012 | 00:14 | מאת: בת דואגת

לאבי (בן 67) התגלה חור בריאה והוצע לו לעבור השתלת ריאה רציתי לדעת: מהם הסכויים? בכמה אחוזים לפי הסטיסטיקה? מהם הסכונים? בכמה אחוזים לפי הסטיסטיקה?

03/05/2012 | 09:08 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

לא ברור לי ממכתבך מהי האבחנה הרפואית של אביך. האם מדובר באמפיזמה (נפחת ריאות)? או בפיברוזיס ריאתי? אענה באופן כללי אחוזי ההישרדות בהשתלת ריאה נעים בין 80-90% בשנה הראשונה ולאחר כ 5 שנים מגיעים ל כ 60% ממליץ על מעקב במסגרת מרפאת טרום השתלה אצלנו בבילינסון http://www.doctors.co.il/dr-43805

מנהל פורום מחלות ריאה