השתעלות והתעלפות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/05/2012 | 22:47 | מאת: שרון

שלום לד"ר אורן פרוכטר, אני סובל מזה כחודש מהתקפי שיעול קשים, בשבוע האחרון החלו לגרום התקפים אלו לאובדן הכרה של 10-15 שניות בכל פעם. זה לא קורה בכל התקף שיעול אלא רק בקשים, 2-4 פעמים ביום. הגעתי עם זה למיון ואחרי ספירת דם, רנטגן ריאות, ובדיקה של אף אוזן גרון לא מצאו כלום והחליטו לשחרר אותי. למחרת יצא עם הליחה נקודות דם והגעתי שוב למיון ושיחררו אותי דיי לאחר בדיקת דם וחשש לשעלת. אני מאוד מוטרד ממצבי ובעיקר מאובדני ההכרה האלו, האם אמנם מצב לא חמור כפי שמרמזים בחדר המיון? תודה מראש

03/05/2012 | 09:01 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

הייתי ממליץ לאור הסיפור הקליני על בדיקת רופא ריאות ובהמשך לשקול ביצוע ברונכוסקופיה לבירור של מקור הדימום. ד"ר פרוכטר http://www.doctors.co.il/dr-43805

מנהל פורום מחלות ריאה