שינויים אינטרסטציאליים בריאות.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/04/2012 | 13:01 | מאת: רבקה

אני בת 67 ,לפני כחודש אובחנה אצלי דלקת בריאה אחת, ללא נזלת וללא חום. לאחר טיפול אנטיביוטי חלה החלשה משמעותית בשיעול, אך כעבור שבוע גברו השיעולים אך לא קשים כמו קודם. לאחר צילום ריאות נוסף היום צוין בפענוח כי התהליכים בריאה נעלמו,אך יש שנויים אינטרסטציאליים בריאות ללא עדות לתסנין ממוקם או תפליט. הלב בגודל תקין.מאחר ואני מודאגת והתור לרופא רק בעוד שבועיים אודה לך על הסבר האבחנה . אוסיף כי יש לי לחץ דם ואני מקבלתאת התרופה וזודיפ פעם ביום. תודה מראש על ההתיחסות .

30/04/2012 | 14:08 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

לאור הסיפור והממצאים בצילום חזה ממליץ על בדיקת רופא ריאות + תפקודי נשימה מלאים + CT חזה .

מנהל פורום מחלות ריאה