פיטמה שקועה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/04/2012 | 17:10 | מאת: חנה

בעקבות ניתוח להסרת גידול בבלוטת חלב נוצרה פיטמה שקועה והשד כאילו חסר פיטמה, האם אפשר לשפר את המצב בניתוח? וכמה מורכב הסיפור?, תודה

03/04/2012 | 23:23 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום חנה, ניתן לתקן פטמה שקועה בשתי צורות עיקריות. בשיטה הראשונה, חותכים בגבול בין הפטמה והעטרה, ומנתקים את ה"מיתרים" אשר גורמים לשקיעת הפטמה פנימה. לעתים יש גם צורך לתפור את אותם מיתרים ע"מ להפחית הישנות. ניתן גם לבצע הגדלת חזה באופן ששתלי הסיליקון יחלצו את הפטמות החוצה ויוציאו אותם. את מציינת מצב מיוחד בו הפטמה שקעה בעקבות צלקת ניתוחית. במקרים אלו, אחוז ההישנות גבוה ויש לשקול כל מקרה לגופו. עליך לקבל יעוץ מסודר אצל כירורג פלסטי מומחה. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה