הגדלת חזה בגיל 16

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/04/2012 | 11:42 | מאת: לי

שלום, אני מעוניינת לעשות הגדלת חזה , האם אני יכולה לעשות זאת במידה ואמא שלי חותמת על אישור ?

03/04/2012 | 20:21 | מאת: רופאה ואמא

אני מקווה שאמא שלך תהיה מספיק חכמה לא לאשור לך את השטות שאולי תצטערי עליה בעוד מספר שנים. לאחר הגדלת שדיים, בדיקות הדמית השדיים אינן מדוייקות כמו בלי סיליקון, וכן כמות הקרינה הנצרכת היא לפחות כפולה!

03/04/2012 | 22:09 | מאת: ד"ר ערן חדד

לי שלום, אין מניעה משפטית לעבור הגדלת חזה בגיל צעיר מ-18 שנים, אם האם או האב חותמים על האישור. בפועל, ניתוחים אלה מבוצעים גם במטופלות צעירות. אולם, מדובר בסוגיה מורכבת יותר. בתור כירורג פלסטי, אני נתקל לא מעט במטופלות צעירות אשר אינן מגובשות בדימוי הגוף שלהם בגיל צעיר. במקרים אלה, הן עלולות להצטער בגיל מאוחר יותר על פרוצדורה שעברו מתוך פזיזות מסוימת. יש לזכור שמדובר בניתוח הכרוך בהחלמה, וקיימים עימו סיבוכים כמו כל ניתוח אחר. כיון שאין מדובר בניתוח דחוף, ניתן לבצעו גם בגיל מאוחר יותר אם תרגישי צורך בכך. יש לשקול את הנושא בכובד ראש ולאזן בין הצורך הפסיכולוגי והרצון לשפר את דימוי הגוף, לעומת ההחלטה על ניתוח בגיל צעיר. מקווה שתחליטי את ההחלטה הנכונה. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה