מספר שאלות הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

16/07/2019 | 15:04 | מאת: ל

דר שלום, האם כשיש 5 קג עודף במשקל, גיל 57,מבנה גוף בינוני גובה 1.70, חזה מאוד גדול משנה את התוצאה שאליה אני רוצה להגיע בניתוח הקטנת חזה, מעונינת בחזה מאוד קטן ככל שניתן, שאלתי היא מה יתרום להחלטת המנתח כדי שאקבל חזה קטן להישאר עם העודף קל של המשקלשמרוכז בבטן או להוריד אותם,קשה לביצוע לצורך החלטתו של המנתח בהקטנה מעניין אותי לדעת מה הסיבה שיש נשים שמצליחות להוריד הרבה בחזה בזמן דיאטה לעומת אחרות שמעט יורד בחזה? תודה

צהריים טובים. עודף משקל לעיתים בא לידי ביטוי בגודל החזה אך לא תמיד. הדבר תלוי בכמות רקמת השומן שהשד מכיל מול רקמת שד רגילה. לעיתים שינוי במשקל משפיע על גודל השדיים. המנתח יוכל לומר לך מה הגודל הצפוי של השד ולדעתי 5 ק"ג לכל כיוון לא ישנו משמעותית את גודל השד הסופי. בברכה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה