הרמת חזה בגיל צעיר.

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

27/05/2019 | 22:36 | מאת: סתיו

היי, אני בת 21 ועם חזה נפול כתוצאה משינוי משקל לאורך גיל ההתבגרות (ירידה ועלייה). אני שוקלת 66 ובגובה 157 ס"מ. חזה במידה 75C/80B. אני מתלבטת אם לבצע ניתוח מסוג זה בגלל צלקות.. . אבל בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. אם ארד או אעלה במשקל לאחר הניתוח, האם החזה יצנח שנית? 2. האם יש פגיעה ברגישות הפטמות לאחר הניתוח? הבנתי שזה נזק בלתי הפיך אם נגרם. 3.בנוגע למנתח עצמו, איך בוחרים את המנתח שהכי יתאים לי? יש הרבה הרבה מנתחים, והעניין יכול להיות מבלבל. 4. אני עושה ספורט שכולל לעיתים הרבה קפיצות. האם יש סיכוי לצניחה חוזרת בשלב מוקדם בעקבות זאת? תודה מראש!

הי סתיו. את שואלת את השאלות הנכונות. החזה מכיל רקמת שד בשילוב עם רקמת שומן. לרוב בנשים צעירות רקמת השד רבה יותר מרקמת השומן. שינוי משקל יכולים לגרום לשד לגדול או ההפך. כאמור תלוי בכמות רקמת השומן הקיימת. לגבי רגישות בפטמות, בהחלט יכול ליהווצר מצב בו יש רגישות יתר או רגישות פחותה בפטמה לאחר הניתוח, לרוב המצב מסתדר בחלוף מספר חודשים אך ישנם מקרים בהם התחושה אינה חוזרת במלואה או בכלל, יש לקחת זאת גם בחשבון. לגבי בחירת מנתח, לרוב בוחרים במנתח על פי המלצות ממקרים שעברו אצלו ניתוח ומרוצים. חשוב לבחור במנתח שאת חשה בנוח מהיעוץ הטרום ניתוחי ומשרה בך ביטחון. חשוב לתבצע תיאום ציפיות מדויק ככל שניתן . לבסוף בנוגע לספורט, אכן יש סיכוי לנפילה מוקדמת יותר. צריך לזכור שבכל ניתוח הרמה והגדלה מתרחשת נפילה של השד והוא לא דומה למצב שבו הסתיים הניתוח. כוח הכבידה, איכות העור, גודל השתל, ספורט יכולים כולם להשפיע על התוצאה הסופית שמתקבלת לאחר כחצי שנה עד שנה לאחר בניתוח. מקווה שתבחרי בדרך הטובה בשבילך ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה