ניתוח גניקומסטיה לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

19/04/2019 | 12:26 | מאת: עידו

שלום דר׳, עברתי השבוע ניתוח גניקומסטיה כולל הסרת עודפי עור בעקבות ירידה של 42 ק"ג במשקל. את הניתוח עברתי בבית חולים ציבורי לאחר אישור מקופת החולים. ביקשתי מהמנתח שלי לבצע את הניתוח בטכניקה אגרסיבית שכוללת את הצלקת המכוערת בתחתית השד. לצערי המנתח בחר, ללא הסכמתי בביצוע הניתוח בטכניקה של הסרת העודפים מסביב לעטרה ובכך בעצם הסיר ממני פחות עור ומסה. האם לגיטימי שאבקש ניתוח תיקון בשל כך שאני לא מרוצה מהתוצאה וכמובן בשל שינוי ברגע האחרון ללא ידיעתי? תודה רבה

הי עידו. ברכות על הורדת המשקל. אינני יודע מה היה מצב השד טרם הניתוח ולכן לא ברור כמה עודפי עור היו מלכתחילה. לעתים, במהלך הניתוח, נראה כי ניתן להתגבר על עודפי העור בגישה יותר שמרנית כפי שתיארת. לגברים יש עור עבה, ולכן ניתן לצפות להתכווצות משמעותית של עודפי העור. התהליך לוקח לפחות מספר חודשים עד לקבלת תוצאה סופית ובהרבה מקרים התוצאה שמתקבלת הינה טובה מאוד ובדיעבד חסכה צלקת ארוכה על פני בית החזה. לכן המלצתי לך הינה פשוט להמתין עד לקבלת תוצאה סופית ובמידת הצורך לבצע ניתוח משלים. בברכה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה