הגדלה והרמה ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

22/10/2018 | 09:22 | מאת: נתי

בוקר טוב ד"ר ארוש האם יש אפשרות לשלב הרמה והגדלת חזה ומתיחת בטן בניתוח אחד? אשמח לתשובתך והסבר קצר על הניתוח תודה!

הי נתי תודה על שאלתך. יש אפשרות לבצע ניתוח חזה משולב עם ניתוח למתיחת בטן. השם הנפוץ כיום לפרוצדורה הזו הוא MOMMY MAKEOVER. הניתוח מבוצע תחת הרדמה כללית, לרוב מתחילים בניתוח השד ומבצעים את מה שהוחלט בפגישות הייעוץ המקדימות כגון הגדלה בלבד, הגדלה והרמה או הרמה. לאחר מכן, ניתוח הבטן מבוצע לרוב עם או בלי שאיבת שומן על פי הצורך, חתך בשיפולי הבטן התחתונה , כריתת עודפי העור ויצירת טבור חדש. אורך הניתוח בין 3 ל 4 שעות ולאחר אשפוז של כיממה, משתחררים הביתה להחלמה הלוקחת כשבועיים. אשמח לתת מידע מפורט בפגישת יעוץ מסודרת. בברכה ד"ר יואב ארוש

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה