נימול בבבהונות הרגליים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

04/07/2015 | 18:15 | מאת: לי

ילד בן 5 כבר חצי שנה תופעה מוזרה של נימול בשני בוהנות הרגליים בעיקר שמה לב לזה בעת שיושב וצופה בטלויזיה. לציין שהחל להתלונן לאחר מחלת חום ויראלית ...נעשו בדיקות דם עברור נוירולוגי שהיה תקין..לאחר חודשיים התופעה נעלמה והשבוע האחרון חזרה שוב..רופא הילדים טוען להתעלם מזה..יש לציין שהילד סובל מידי פעם בלילות מכאבי גדילה שמעירים אותו משנתו..וקרה פעמיים שלוש שהתלונן על כאבי גב תחתון אורטופד ילדים גם בדק אותו וטען שהכל תקין..ממה יכולה להגרם תופעה כזו של נימול רק בבהונות הרגליים??

שלום הנושא אינו בתחום בעיסוק של המטולוגיה ילדים ממליץ לפנות לנירולוג ילדים לחוות דעת נוספת דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים