חום ממושך

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/06/2015 | 18:46 | מאת: נתנאל

הבן שלנו בן 5 שנים יש לו חום שהולך וחוזר כבר יותר מחודש והפנו אותנו לרופא המטולוג לבצע בדיקת מח עצם אני לא מבין את הקשר האם מדובר במשהו מסוכן?

שלום תשובתי אינה לגבי הבן שלך באופן ספציפי כיוון שאין לי עליו מידע רב אלה באופן כללי על בדיקת מח עצם במסגרת בירור נרחב בהחלט יש מקום כאשר עורכים בירור מקיף ויסודי לבדוק את מח העצם אשר יכול תת מידע רב על המתרחש בגוף כמובן מחלות שיסודם בעיה במח העצם יתגלו כך אך מעבר לזה ניתן לגלות במח העצם מידע שיהיה חשוב גם למערכות אחרות או לעיתים רק תרבית ממח העצם מאפשרא גידולי של חידקים או וירוסים מסויימים בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים