מוגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

07/11/2013 | 15:49 | מאת: חני

היום תרמתי דם ובבדיקה שעשו לי אמרו שיש לי המוגלובין 16 וציינו שהוא מאוד גבוה . אני בת 17 וחצי סבך הכל - לא מעשנת , השאלה שלי היא האם זה מסוכן ומצריך ללכת לבדיקת רופא , או שאין מה לדאוג ? והשאלה הנוספת היא ממה זה נובע , מאכילה לא נכונה של דברים ?

שלום כן זה ערך גבוה יחסית ונכון לבדוק ולברר מה הסיבה לכך הסיבה שמעשנים יש להם ערך מוגבר של המוגלובין היא פיצוי יחסי על חסר חמצן ברקמות. חשוב לשלול סיבות אחרות שיכולות להביא למצב שכזה לא זה אינו קשור לתזונה או אכילה לא נכונה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים