רמת מלחים נמוכה בדם

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/11/2012 | 23:07 | מאת: יניב

ד"ר לוין שלום רב, לפני כשבועיים אחיין שלי הרבה לשתות מים. לאחר בדיקת דם התגלה רמת מלחין נמוכה בדם. הרופאים מנסים לשלול גורמים שונים אך טרם נמצא . לאחר שבוע הוחלט לתת להתחיל טיפול של מלחים דרך הוריד. בזמן הטיפול רמת המלים נעה בין 130-134. הילד מאושפז מעל שבוע וטרם התגלתה הסיבה. שאלותי, האם ייתכן שיש רמה כזו והיא אופיינית לאוכ' מסוימת? האם הנך מכיר סיטואציות דומות פחות שכיחות שייתכן והרופאים המטפלים בו לא נחשפו? אשמח לשמוע כל המלצה נוספת. בברכה יניב

יניב שלום לרמת מלחים נמוכה-היפונטרמיה יש מגוון של סיבות.רובן חולפות וקלות יחסית. קשה לי ליעץ כיוון שלא ברור לי הרקע הרפואי רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים