רמת המוגלובין תינוקת בת 7 שבועות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

28/08/2012 | 06:49 | מאת: לילי

שלום, רציתי לשאול אם המוגלובין 10.7 תקין לתינוקת בת שבעה שבועות? הבדיקה נערכה מאחר והתינוקת העלתה בשבעה שבועות רק 570 גרם. (נולדה 4.660!, ניזונה רק מהנקה) תודה

שלום בכדי להתיחס לשאלה חשוב להבין מה ההמוגלובין בלידה האם היו סיבוכי פגות קשים? האם קבלה עירוי דם? במידה והיה מדובר בתינוק ללא פגות או משקל לידה נמוך וללא בעיות/מחלות הרי ספירת דם זו היא תקינה ברור שתינוק בנתונים אחרים התשובה מורכבת יותר רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים