הרצליה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

23/06/2012 | 11:36 | מאת: איריס

הבן שלי בן 14.5. בריא, שחקן כדור סל סבל מכאביראש וסחוררות. בבדיקת דם גילו חוסר ב FE ן FERRITIN לוקח כשנה FOREX לאחר 6 חודשים הערכים עלו, אולם בבדיקה שנערכה לאחר 12 חודש ירד ערך ה FE מתחת לערך לפני תחילת לקיחת תוספת הברזל. שאר הערכים עלו( המוגלובין ו פריטין) ושוב חש בסחרחורות.

שלום רב! הסיפור מתאים לאנמיה סומפטומטית (כלומר כזו הגורם לסמפטומים לחולה) יתכן עקב חוסר ברזל או סיבה אחרת? חשוב לבצע בירור המטולוגי סדור.יתכנו סיבות רבות אשר יכולות להסביר מצב שכזה רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים