סימנים כחולים בגוף ללא חבלה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

20/12/2019 | 18:06 | מאת: שרון

שלום.אני בת 36,אנמית רוב חיי.משנות ה 20 המוקדמות,מופיעים אצלי סימנים כחולים לא כואבים וללא חבלה,בעיקר ברגליים.נתקלתי במאמר שלך על מחלת ה itp ורציתי לדעת איך מאבחנים והאם יכולות להיות סיבות נוספות לתופעה.תודה רבה

שלום סימנים כחולים בעור מעידים עטייה לדמם בעור למצב זה יכולים להיות סיבות וגורמים שונים. טסיות מחלה כמו ITP הם שחקן חשוב במצב כזה אהל בהחלט יתכנו מצבים אחרים אשר יביאו לנטייה לדמם כזו. ממליץ לפנות ליעוץ לביצוע הבירור הנדרש. בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים