בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

25/12/2018 | 17:54 | מאת: לירז

לפני ארבעה חודשים גיליתי 2 בלוטות לימפה בצוואר, עברתי בדיקת אולטרסאונד ונשלחתי לביופסיה. ביצעתי fna שיצאה תקינה, לאחר כשבוע נוספו עוד בלוטות חשודות שוב נשלחתי לאוטרסאונד והרופא טען שהבלוטות לא תקינות ונשלחתי לביופסיה נוספת (לא fna). אתמול התקבלה תשובה שהדגימה היא מאוד קטנה וכדאי לעשות ביופסיה מורחבת. בינתיים הופנתי לבדיקה אצל המטולוג. מה כדאי לעשות? האם יש מקום לדאגה? אני כבר ארבעה חודשים בתוך התהליך ועדיין אין לי מענה לבעיה, ובינתיים נוספו עוד בלוטות לימפה

שלום בהחלט כדאי ונכון בשלב זה לפנות להמטולוג שיוביל את הבירור/ טיפול. דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים