עזרה בתוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

14/10/2018 | 19:38 | מאת: ליטל

שלום, עשיתי בדיקות דם כיוון שאני עייפה כל הזמן וראיתי בתוצאות 2 ערכים מחוץ לנורמה: 1. Mchc ההמוגלובין על 31, כאשר ערכי הנורמה 32-36. 2. Hypo% כדוריות דם אדומות שצבען חיוור הוא 14.3 כאשר ערכי הנורמה הם 0-10. האם זה מצביע על אנמיה? ואם כן, כדאי לקחת כדורי ברזל?

שלום ראוי לראות את כל נתוני השורה האדומה במידה וזה הממצא היחידי שחריג המשמעות שלו היא קטנה יחסית במקרה של חשד לחסר ברזל ראוי לבדוק באופן אקטיבי את משק הברזל דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים