המטולוגיה ובעיה בדם ועזרה בפתרון

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

28/09/2018 | 13:35 | מאת: מרים

יש לי הרבה דברים חריגים בדם , אני מצטרפת את הדברים החריגים שיצאו לי בבדיקות דם , חשוב לי לציין שהייתי אצל הומוטולוג והוא שלח אותי לעשות בדיקת מי עצם כי הוא חשש שאין שם יצור של תאי דם אדומים ולבסוף התוצאה של הבדיקה הייתה תקינה לחלוטין אחרי שכמה פעמים הלכתי אליו הוא אמר לי שזה לא מדרדר וזה כבר טוב והוא לא פירט יותר אני כל הזמן מרגישה סחרחורת פתאום ומשום מקום כמה דק ונעלמת הסחרחורת אני לא יכולה לרוץ יותר מ2 דק רצוף אני כל הזמן מרגישה נמק באצבעות ידיים כאילו כל יום יש לי כמה דק שאני לא יכולה לזיז בהם את האצבעות של יד שמאל או את הרגל ואז אחרי כמה דק זה עובר יש לי כל העור פצעים וכל הזמן יורד דם מהם ממש כל הידיים והרגליים את כל הדברים אני אצרף בתמונות אני רוצה לדעת מה יש לי בג אני לא מרגישה טוב חשוב לי להבין מה זה הדברים האלה ומה זה אומר אם זה ידרדר חשוב לי לציין שאני רק בת 19

28/09/2018 | 13:37 | מאת: מירים

הנה הבדיקות מצורפות פה

שלום המקרה שלך מורכב ואין יכולת לתת יעוץ במקרה קשה כזה בפורום שלנו פה חשוב שתמשיכים מעקב המטולוגי צמוד דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים