חריקות בלסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/04/2003 | 16:10 | מאת: yaira

היכן מתיייעצים בנושא של לסת חורקת? לבתי יש בעיה עם לסת חורקת, היא חשה צורך לעשות "קנאקים" בלסת כדי לפרוק את המתח שם. הלסת גם כואבת לפעמים באיזור המפרק. עד קשיים בלעיסה ובפתיחת הלסת. בברכה יאירה

01/04/2003 | 23:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום יאירה ותודה על פנייתך לפורום, במחלקת פה ולסת ברמב"ם פועלת מזה שנים רבות מרפאת פרקי לסת בניהולו של ד"ר בלומנפלד. מספר הטלפון שלמזכירת המרפאה שרית הוא 8520989- 04 לדעתי זה המקום לו את זקוקה בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי