רווח בין השיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/05/2009 | 12:51 | מאת: דוני

אני עוד כמה חודשים בן 14 ויש רווח בין השיניים. כששאלתי את הרופא שיניים מתי הרווח יסגר, הוא אמר שכנראה הוא לא. אז איזה אפשרויות יש לי כדי לסגור את הרווח? הוא ממש קטן.. עד היום לא היה לי גשר.. תודה..

04/06/2009 | 23:12 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דוני ותודה על פנייתך לפורום, עליך להבדק על ידי מומחה ליישור שיניים והוא יוכל לייעץ לך כיצד ומתי לבצע יישור שיניים. אפשרות נוספת היא צמצום המרווח על ידי הרחבת הכותרות של השיניים באמצעות חומר של סתימה לבנה. גם על כך יוכל המומחה ליעץ בכלליות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי